MY24+PRIUS+WP 5A

Den helt nye Prius

Smuk, dynamisk og ultra effektiv

Prius har altid trodset konventioner og sprængt grænser. Den helt nye prius løfter plug-in hybrid til et endnu højere niveau.

Det dobbelte DNA i Plug-in Hybrid-teknologien kombinerer ren elektrisk kørsel med effektiv hybridkraft. Den nye Prius er her: intelligent, modig, overraskende.

Kompromisløs PHEV

Hvorfor gå på kompromis? Den nye Prius Plug-in Hybrid er det bedste fra begge verdener. Vælg EV-tilstand, og kør på jævn og responsiv elektrisk kraft alene. Og når batteriets ladetilstand er ved at være lav, skal du bare skifte til effektiv hybridstrøm. Her kombineres ubesværet ydeevne med lavt brændstofforbrug og lave CO2-emissioner.

Påfaldende strømlinet

Den nye Prius fusionerer den monoformede kileform fra tidligere generationer med skarpe linjer for at skabe en slank og coupé-lignende silhuet. Designet er inspireret af luftens naturlige strømning, helt ny og karakteristisk i sin renhed og uden overflødige detaljer. Med sin dynamiske holdning og strømlinede ydre, er dette et stilfuldt design, du ikke kan ignorere.

Dit nye yndlingsrum

Du vil nyde, at tilbringe tiden inden i din nye Prius. Her er et førercentreret cockpit, et flydende instrumentpanel og luksuriøse pladser til dine passagerer. Harmoniske highlights præger det mørke farvetema. Du får solid kontrol over bilen med den brugervenlige teknologi, som inkluderer et multifunktionelt førerdisplay. Den responsive instrumentpanelbelysning, koblet til bilens avancerede sikkerhedssystemer, giver dig et helt nyt og forbedret overblik.

State-of-the-art teknologi

Prius har altid været en teknologisk frontløber – og den nye bil er ikke anderledes. Du kan uden problemer udstyre dit digitale liv med nye, kraftfulde tilslutningsmuligheder og intuitive grænseflader. Din rejse bliver både sikrere, nemmere og sjovere med de mange sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner, inklusive fjerntjenester, du kan tilgå via MyT-appen.

Holder øje for dig

Den nye Prius har en helt ny version af Toyota T-Mate, som hjælper dig med at holde øje med trafikken. Med sit udvalg af førerassistent- og kollisionsdæmpende systemer, tilbyder T-Mate uvurderlig støtte i nutidens travle køremiljø, som ingen anden bil i sin klasse kan matche.

Altid opdateret

Den nye Prius opdateres altid med de nyeste multimedie- og sikkerhedssystemer, software og funktionalitet. Dette sker med live Over-The-Air-opdateringer via systemets indbyggede dataforbindelse.

Mulighed for at udnytte solens energi

Prius er så avanceret, at den endda kan omdanne sollys til elektrisk drev*, ved at oplade sit batteri via solceller på taget for at få yderligere elektrisk rækkevidde pr. dag. Skulle den stå parkeret i flere dage, fortsætter Prius med at oplade batteriet ved hjælp af solenergi.

*Afhænger af modelvariant og tilgængelighed på markedet.

Er du interesseret i den nye Prius?

Få nyheder om den nye Prius Plug-in Hybrid

Tilmeld dig Toyotas nyhedsbrev herunder, og vær blandt de første der hører mere om den nye Prius Plug-in Hybrid.

MERE OM DEN NYE PRIUS

Læs artiklen om den helt nye Prius Plug-in Hybrid

Læs mere