1600X420 Toyota Relax Tcm 25 2402639

Slap af med op til 10 års serviceaktiveret garanti

Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km.

Hvad dækker Toyota Relax?

Den serviceaktiverede garanti dækker populært sagt alt det, der får bilen til at køre. Eller sagt på en anden måde: Den dækker de dyreste reparationer på din bil, som ikke er forårsaget af slid eller skader.

Det er for eksempel vitale dele af motoren, brændstofsystemet, gearkassen og meget, meget mere.

Se det fulde dækningsomfang »

Kan min bil få Toyota Relax?

Alle Toyota-modeller, som ikke er omfattet af den 3-årige fabriksgaranti, og som endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., vil efter et serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted automatisk være omfattet af Toyota Relax.

Det gælder også, hvis din bil ikke har været på et Toyota-værksted før.

TOYOTA RELAX
EN DEL AF TOYOTAS TRYGHEDSPROGRAM

De første tre år af bilens levetid, er den omfattet af fabriksgarantien. Det kræver blot et årligt serviceeftersyn at opretholde den. Når du efter de tre år fortsætter dine serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted, giver vi dig automatisk yderligere 12 måneders garanti for hvert service.

På samme måde får du automatisk Toyota Vejhjælp efter hvert service. Og kører du hybrid, har du 5 års (100.000 km.) garanti på hybridsystemet – og op til 10 års dækning af hybridbatteriet med et årligt Hybrid Helbredstjek.

Uanset hvor meget du kører, har du 3 års lak- og overfladegaranti samt 12 års gennem-tæringsgaranti. Og får du skiftet reservedele eller køber du tilbehør, er der altid 3 års garanti på de dele.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: Der kan ikke foretages binding under kørsel af en reference, der er null
  ved CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
  ved System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
  ved ASP._Page_app_plugins_biltorvet_web_umbraco_grideditors_faq_views_grideditor_renderer_cshtml.Execute() i D:\Websites\CarLean_Toyota_NielsOgMortenPetersen\app_plugins\biltorvet.web.umbraco.grideditors.faq\views\grideditor.renderer.cshtml:linje 16
  ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  ved System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  ved System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  ved System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  ved Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  ved System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
  ved ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() i D:\Websites\CarLean_Toyota_NielsOgMortenPetersen\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:linje 20

Hvem er vi?

Skriv til os

Jeg ønsker at blive kontaktet på