Hybridrange

DER ER HYBRID. OG SÅ ER DER TOYOTA HYBRID.

El- og benzinbil i én. Ingen ladestop - altid opladt!

Toyota har udviklet hybridbiler i over 20 år. Og med mere end 15 millioner solgte hybridbiler på verdensplan er vi i dag den førende udvikler af hybridbiler og hybridteknologi.

SE VORES UDVALG AF HYBRIDBILER

Yaris Cross Hybrid

Corolla Hatchback Hybrid

Corolla Touring Sports Hybrid

Toyota C-HR Hybrid

Corolla Cross Hybrid

Prius Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid

ALT DU SKAL VIDE OM TOYOTA HYBRID

TOY RAV20 HUB SOC IMG 04 Front34

El, hybrid eller benzin?


Kender du forskellen på en elbil, hybridbil, plug-in hybridbil og en benzinbil? Prøv at tage vores Hybrid Test
Eller bliv klogere på, hvordan de forskellige biltyper adskiller sig fra hinanden.

Læs om forskellene her »

Toyota Hybrid og miljøet


Toyotas Miljøudfordring 2050 er vores ambition om at reducere vores påvirkning af miljøet, dér hvor vi kan.

Derfor har vi 5 konkrete miljøudfordringer, der altid er fundamentet for, hvordan vi producerer og videreudvikler vores teknologi og bilmodeller.

Læs mere om Toyota Miljøudfordring 2050 »

Landscape Water Nature Pathway Grass Fence
Toyota C Hr 2019 Gallery 004 Full Tcm 25 1776333

Hybrid - spørgsmål og svar


Du har måske en masse spørgsmål, fx hvordan fungerer en hybridbil? Derfor har vi samlet en række af de mest almindelige spørgsmål om hybrid til dig, der gerne vil vide mere om Toyota Hybrid.

Få blandt andet information om en hybridbilens batteri, og hvordan du bedst forsikrer din hybridbil.

Find svar på dine spørgsmål her »

FLERE FORDELE VED TOYOTA HYBRID

Op til 50% på el

En Toyota hybridbil kører helt op til 50 % af tiden på el. Bilen skifter selv fra el til benzin og omvendt, så du altid får den mest miljørigtige og økonomiske køretur.

Ledningsfri

Toyota hybridbiler er altid ledningsfri, og oplader automatisk under kørsel. Det eneste, du skal gøre, er at tanke benzin.

Altid automatgear

Toyota hybridbiler har altid automatgear. Det giver en langt større komfort end et manuelt gear, da du ikke skal koncentrere dig om gearskifte, og bare kan slappe af, mens du kører.

Sikkerhed og tryghed

Alle Toyota hybridmodeller leveres som standard med Toyota Safety Sense. En sikkerhedsteknologi der giver dig og dine passagerer en øget sikkerhed og tryghed på alle områder.

Et stærkt hybridbatteri

Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybridkomponenter.

Det største hybridudvalg

Med ni forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

Lydløs kørsel

En Toyota hybridbil er stort set lydløs, når den kører på el. Det er en utrolig behagelig oplevelse, og fx gør køkørsel langt mindre stressende. Nyd i stedet for roen.

Mange års erfaring

Toyotas hybridteknologi er banebrydende og bygger på mange års erfaring. Når du vælger en Toyota Hybrid, vælger du derfor flere års erfaring med alt fra udvikling og forbedring til sikkerhed og vedligeholdelse.

El og benzin i én løsning

Med en Toyota hybrid får du både el og benzin. Du kører på el, når dit batteri har strøm nok, og herefter slår benzinmotoren til. Når benzinmotoren kører, lader den automatisk dit batteri op igen.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.