IMG 2117 Edited
IMG 2096 Edited

Toyotas kundeservice er bedst
for 20 år i træk

Toyota giver danskerne den bedste kundeservice. Det viser nye tal fra den største tilfredshedsundersøgelse for bilbranchen i Danmark, AutoIndex 2022, som FDM og Loyalty Group står bag. Det er nu 20. år i træk, at Toyota indtager førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og værkstederne. Læs mere om AutoIndex undersøgelsen her

Om vores mekaniske værksted

Vi beskæftiger i dag 16 medarbejdere. Vores værksted er udstyret med det nyeste indenfor elektronisk testudstyr, hvilket gør os i stand til at løse næsten alle opgaver.

Det er vores mål at udføre en sikker og hurtig reparation og service, til vores kunders fuldkomne tilfredshed.

Hvorfor vores værksted?

Tryghed, konkurrencedygtige priser og Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Der er mange grunde til, at du bør vælge Toyota service.

Hvorfor vælge Toyota Service?
  • Vi kender din Toyota bedst.
  • Du får den bedste service til konkurrencedygtige priser.
  • Vi bruger kun originale reservedele, som giver driftssikkerhed og sikrer værdien af dit gensalg.
  • Vi har Danmarks mest tilfredse værkstedskunder.
  • Vælger du et Sundhedstjek++, får du et års Toyota Vejhjælp i hele Europa med i prisen, uden beregning.
Din bil bliver behandlet af dedikerede Toyota-specialister

Teknikerne kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Toyota kommer på liften. Vores værksted bruger kun originale Toyota-produkter og reservedele til din Toyota.

Vejhjælp uden beregning - år efter år

Udover en Toyota i topform får du også et års gratis vejhjælp ved hvert Sundhedstjek++. Du er dækket i hele Europa, og vi gør altid alt vi kan, for at du kommer hurtigt videre. Også selvom du bare er løbet tør for benzin.

Ekspertise i hybridbiler

Det er Toyota, der har udviklet Hybrid Synergy Drive®-teknologien i din bil. Og det er kun Toyota, der har den ekspertise, der skal til for at sikre optimal drift af det avancerede system.

Effektive og moderne reparationer

Vi bruger moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil. Blandt andet opdaterer vi minicomputere ved faste intervaller. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den.

IMG 2145 Edited