GR Yaris

Ægte racerbilsfølelse

GR Yaris

Ægte racerbilsfølelse

GR Yaris

Ægte racerbilsfølelse

Fra kr. 499.990

Km/l 12,2 - CO2-udslip 186 g/km

Energimærke C

Dynamisk og skarp

Den nye GR Yaris er bygget efter den nyeste TNGA-baseret platform - hvor der er lagt fokus på de dynamiske egenskaber. Fx giver den nye platform GR Yaris et lavere tyngdepunkt, som er med til at give bedre styreegenskaber og øget stabilitet.

GR Yaris er udviklet sammen med eksperterne fra Toyota GAZOO Racing World Rally Team. Den avancerede teknologi i bilen omfatter blandt andet GR-FOUR, Toyotas første sports awd-system, samt en imponerende 1.6-liters 3-cylinders turbomotor.

Bilen er vist med ekstraudstyr.

Udviklet af eksperter

Motoren i GR Yaris er udviklet ved brug af motorsportsteknologier, herunder en kugleleje (ball-bearing) turboenhed, store udstødningsventiler og multi-jet oliekøling af stemplerne. Alt sammen giver dig en ægte Rally-stemning.

GR Yaris er udstyret med den seneste generation af Toyotas sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense. Systemet indeholder aktivt nødbremsesystem, vejbaneassistent, vejskilteassistent, fjernlysassistent, automatisk fartpilot, nødstyreassistent samt vejkrydsassistent.

GR Yaris

Racerbils DNA ned til mindste detalje

GR Yaris

Racerbils DNA ned til mindste detalje

GR Yaris

Racerbils DNA ned til mindste detalje

01

Racerbils DNA ned til mindste detalje

GR Yaris er udviklet sammen med Toyota GAZOO Racing World Rally Team for at kunne give dig en ægte racerbilsfølelse. Optimeret undervogn, ekstra store bremser og et lettere GR-FOUR firehjulstræksystem er blot nogle af detaljerne ved GR Yaris.

02

Motorkraft, der når nye højder

GR Yaris har verdens mest kraftfulde trecylindrede motor, og den mindste og letteste 1.6-liters turboenhed. Motoren er med til at give bilen en højere ydeevne, gode køreegenskaber, forbedret køling og brændstofeffektivitet.

03

Designet til at yde

GR Yaris har dynamiske linjer og en atletisk profil. Motorkomponenterne er placeret lavere, hvilket gør det muligt at designe en lavere og mere dynamisk front. Her er en bil, som er lavet til alle forhold.

GR Yaris galleri

1/1

GR Yaris er i familie med Yaris Cross

Læs mere her

 

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

 

Finansiering

Toyota er i flere år blevet kåret som Danmarks bedste billån i forbrugermagasinet TÆNK - og banker bankerne på renten.

 

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.