EKSTRAORDINÆRT UDVIKLET

Det bedste er lige blevet endnu bedre. Bygget på en filosofi om konstant forbedring fra 'race to road' - den nye GR Yaris er øjeblikkeligt blevet en klassisk hot hatch.

Her får du fornyet køreglæden, blandt andet pga. en kraftfuld 3-cylindret motor.

SKABT GENNEM KONKURRENCE

Toyota er en formidabel konkurrent inden for motorsport på verdensplan og har årtiers succes inden for løb og rally på allerhøjeste niveau.

Det skyldes vores konstante udvikling af biler, og fordi der ikke findes et bedre miljø end motorsportsverdenen til at udvikle nye teknologier og spændende biler.

FORBEDRET SPORTS-GEARKASSE

Nu er der lynhurtige gearskift og hurtigere omgangstider med den forbedrede sports-gearkasse.

Den nye GR Yaris har desuden fået en ny og kraftigere trecylindret 1.6-liters turboladet benzinmotor med 280 hestekræfter og et drejningsmoment på 390 Nm.

Det fastholder modellen som den produktionsmodel, der er udstyret med verdens mest kraftfulde trecylindrede motor nogensinde.

UDVIKLET TIL AT BEGEJSTRE

Den vigtigste del af en racerbil er føreren.

Den nye GR Yaris er udviklet med denne fører-først filosofi, lige fra chassisopgraderinger, der forbedrer fornemmelse og respons, til en lav sædeposition.

Enhver detalje er blevet skærpet for at levere en spændende følelse af forbindelse til bilen og kørslen.

DESIGNET AF CHAMPIONS

Vi introducerer to unikke GR Yaris specialudgaver skabt af Toyotas rally-superstjerner, Sébastien Ogier og Kalle Rovanperä.

GR Yaris Ogier har en særlig mat stålgrå-lakering, 18” BBS-alufælge, et fransk flag for Ogiers hjemland på frontgrillen samt et særligt erindringsmærke for WRC-rallyserien på forskærmene.

Den iøjnefaldende GR Yaris Rovanperä adskiller sig både visuelt og køredynamisk fra Ogier-udgaven.

Denne specialudgave kommer med en særlig trefarvet lakering udført af designeren bag Rovanperäs kørerhjelm.

Samtidig pryder WRC-klistermærker på forskærmene, TOYOTA GAZOO Racing-mærker på dørene og bagkofangeren samt et Rovanperä Edition-skilt på bagklappen.

Galleri

Eksteriør

Asset 26
Asset 30
Asset 33
Asset 34
Asset 37
Asset 42
Asset 43
Asset 48
Asset 39

Interiør

Asset 31
Asset 28
Asset 27
Asset 36

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.