Corolla Touring Sports. En opgradering for livet

Vi udvikler os hele livet igennem - det samme gør vores biler.

Med sit dedikerede design, kraftfulde tilslutningsmuligheder og live Over-The-Air-opdateringer er Corolla Touring Sports klar til at give dig specielle oplevelser.

Corolla Touring Sports har gennemgået en stor opgradering, lige fra de digitale muligheder til en yderst effektiv femte-generations hybridteknologi.

Design og funktion, plads med stil

Ligesom Corolla Touring Sports er dynamisk og sofistikeret indvendig, så afspejler modellens modige, ydre design også disse værdier.

Modellens slanke profil har en lav motorhjelm og en fejende, aerodynamisk taglinje, mens front og bag afslører bilens målrettede placering på vejen.

Udstyret afhænger af varianten.

Kraftfuld tilslutning

Corollaens digitale oplevelse er spækket med funktioner, der hjælper dig med at være på forkant.

Den intuitive brugerflade, en 10,5" berøringsskærm, er lige så hurtig og responsive, som den er smuk.

Brugervenlighed, med logiske menuer og et skarpt display, giver dig mulighed for at få vigtige informationer uden du skal have øjnene for meget væk fra vejen.

Samtidig kan du hurtigt se bilens køredata på det 12,3” store multi-informationsbræt.

(Ikke standard på Corolla Touring Sports Essential)

Plads til at vokse

Du kan aldrig få for meget plads.

Den alsidige Touring Sports-version af Corolla bygger på Hatchbacks enestående fundament med et endnu mere rummeligt interiør og et stort og meget fleksibelt bagagerum.

Med mulighed for en 60/40 sammenfoldning af anden sæderække og et bagagerumsdæk, der kan justeres mellem to højdeindstillinger, kan du hurtigt omkonfigurere din Touring Sports, så den passer til dine behov.

Gør rejsen nemmere

Gør enhver rejse nemmere med MyToyota-appen.

Den indeholder en række innovative sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner, herunder "Find min bil", som kan lokalisere din parkerede bil og dele dens placering med andre, og "Del til bil", som lader dig sende forudplanlagte ruter til din Corollas navigationssystem.

Galleri

Eksteriør

Asset 27
Asset 64
Asset 46
Asset 49
Asset 31
Asset 45

Interiør

Asset 54
Asset 55
Asset 56
Asset 57
Asset 58

Book prøvetur

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.