Ny Toyota Mirai

Rækkevidde op til 650 km og skarpt design

Den nye Mirai forventes at komme til Danmark, allerede i marts 2021. Det bliver anden generation af modellen, som blev introduceret tilbage i 2014. Toyota Mirai var den første af sin slags - nemlig verdens første serieproducerede brintbil.

Den nye Mirai er ikke bange for at skille sig ud. Bilen er blevet redesignet fra top til tå, med et nyt og sporty aerodynamisk design. Dette er med til at forlænge rækkeviden, som nu er helt op til 650 kilometer på en tank.

Ingen CO2 udledning

Toyota har bygget den nye Mirai, på den modulære GA-L platform, som vi kender fra f.eks. Prius og den nye populære Yaris. Brændselscellesystemet har fået en overhaling, og bilen er nu baghjulstrukket - dette er med til, at bilen er mere effektiv og sjov at køre.

Den nye Toyota Mirai introduceres i Danmark snart. Priserne starter fra 499.990 kr.

Bliv klogere på den nye Mirai

Ønsker du at vide mere om den nye Mirai? Se med i videoen, som gennemgår det nye brændselscellesystem. Bilen er allerede blevet testet af FDM, som har udgivet deres anmeldelse. Tørster du stadig efter nørdet viden, så kan du læse Toyota Europas pressemeddelse om den nye Mirai.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at være blandt de første til at opleve bilen.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.