Cx0001a 22 Large Landscape
Cx0005a 22 Large Landscape

Udviklet til familielivet

Få ting er så uforudsigelige som en families hverdag. Heldigvis er Corolla Cross udstyret til at klare alle de udfordringer, du kan møde på din vej.

Kør uden begrænsninger

Uanset hvor du skal hen, så er Corolla Cross med hybridteknologi i 5. generation altid klar til at transportere din familie. Takket være muligheden for det intelligente firehjulstræk* og kraftfulde bakgear op ad bakke er du altid forberedt året rundt.

Gør bilen personlig

Toyota Corolla Cross byder på et spændende design og en masse forskelligt udstyr. Design din egen Corolla Cross, efter dine behov.

CX2003 22 Large Landscape
CX2001 22 Large Landscape

Bygget til livets eventyr

Med den helt nye Toyota Corolla Cross får du og din familie alt, I har brug for til hverdagens uforudsigeligheder. Takket være en fremragende brændstoføkonomi, firehjulstræk* og en rummelig kabine med intuitiv teknologi får du med den praktiske Corolla Cross alt, hvad du skal bruge, for at komme tilbage i førersædet.

*Firehjulstræk fås som tilvalg.

Toyota T-Mate er med dig – og gør dine køreture mere sikre

Corolla Cross er udstyret med T-Mate, der er din værdifulde codriver og er med til at give bilen de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen. T-Mate består af en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du kører på motorvejen, er på vej igennem byen eller skal parkere. Med T-Mate er du altid i sikre hænder.

Book prøvetur

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.