1600X420 Toyota Apple Carplay 1 Tcm 25 2082555

Trådløs Apple CarPlay

Slip for ledninger i bilen

Har du allerede Apple CarPlay i bilen, men er træt af skulle have telefonen op af lommen og tilslutte med kabel når du kører. Så er denne Apple CarPlay adapter løsningen for dig.

Få trådløs Apple CarPlay for kun 999 kr.

Med en Apple CarPlay adapter:

  • Slipper du for at skulle have telefonen op af lommen eller tasken for at bruge dit Apple CarPlay, og risikerer derfor ikke at glemme telefonen i bilen, når du forlader bilen.
  • Starter din Apple CarPlay automatisk op når du starter bilen (Hvis du har din telefon med dig) uden at du skal rode rundt med telefon og kabler først.

Nem at tilslutte – nem at bruge

Adapteren tilsluttes nemt i bilens USB-stik. Samme sted hvor du normalt forbinder din telefon, når du ønsker at benytte Apple CarPlay. Herefter skaber Apple CarPlay adapteren trådløs forbindelse mellem din telefon og bilens Apple CarPlay ved hjælp af Bluetooth og 5.8GHz Wifi. Når først adapteren er parret med din telefon, vil den automatisk forbinde din telefon med din bils Apple CarPlay hver gang du starter bilen.

Flere brugere

Er I flere brugere af samme bil, kan man godt parre flere telefoner til samme adapter. Telefonerne vil blive husket af Apple CarPlay adapteren, og adapteren vil selv kunne koble den rigtige til, når brugeren sætter sig ind og tænder bilen. Sidder flere brugere i bilen sammen, vælges automatisk den sidst tilsluttet enhed. Alternativt skal den rigtige telefon/bruger vælges under opstart.

Gem den væk

Den fysiske Apple CarPlay adapter skal naturligvis blive i bilen, men kan med fordel fæstnes under radioen, eller på siden af kadanboksen, så den er af vejen. Den lille, kompakte størrelse kan nemt gemmes væk, så den ikke ligger og flyder, og når først adapteren er monteret, skal den ikke tilgås yderligere, så længe kablet forbliver tilsluttet. Der er også mulighed for at udskifte det medfølgende kabel med et længere, så adapteren kan placeres hvor man ønsker det.

Bestil Trådløs CarPlay adapter - 999 kr.

Jeg ønsker at blive kontaktet på