Toyota RAV4 Plug-in Hybrid. Toyotas nye flagskib.

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid er på trapperne til levering i 2021.

Du kan derfor allerede nu forudbestille den nye RAV4 Plug-in Hybrid - helt uforpligtende - så du er blandt de første, der får den nye bil.

Klik herunder og forudbestil den nye RAV4 Plug-in Hybrid allerede i dag hos din Toyota-forhandler.

Den første plug-in hybridudgave af RAV4 læner sig op af over 20 års Toyota-lederskab inden for hybridteknologi og byder på en bil, der på den ene side aldrig har haft en kraftigere motor og på den anden side heller aldrig har været mere brændstoføkonomisk og miljørigtig. Og så kan den trække op til 1.500 kg.

Effektiv hybridmotor

Det intelligente firehjulstræk understøttes af to elmotorer – en til forhjulene og en anden til baghjulene. I kombination med den samme 2.5-liters benzinmotor, som også ligger i den almindelige hybridudgave af RAV4, yder hybridsystemet samlet set hele 306 hestekræfter. Det sender RAV4 Plug-in Hybrid fra 0 til 100 km/t. på blot 6,2 sekunder* og sætter derved konkurrenterne med brændstofmotor i klassen eftertrykkeligt til vægs.

Ud over motorens kraftfulde præstationsevner markerer den firehjulstrukne RAV4 Plug-in Hybrid sig også ved at være stærkest blandt klassens plug-in hybridbiler, takket være et nyt lithium-ion batteri med høj kapacitet, der bidrager til en brændstoføkonomi på 76,9 km/l og en CO2-udledning på lige under 29 g/km*.

*Foreløbige tal målt efter WLTP-testen. Der kan forekomme afvigelser på forbrug og CO2 alt afhængig af udstyrsversion.

Kørsel på ren el

Med muligheden for at vælge mellem fire forskellige kombinationer af modes, har du bag rattet muligheden for at skifte problemfrit fra hybrid til ren EV-kørsel, hvor RAV4 Plug-in Hybrid kan dække mere end 65 km.* på ren el (den gennemsnitlige danske pendlerafstand er på 22 km.). Det nye EV-system er også i stand til at accelerere op til 135 km/t, uden hjælp fra benzinmotoren.

*Med forbehold for at batteriet og kørselsforhold tillader det. Foreløbige WLTP-tal. Afventer typegodkendelse.

Raffineret design

RAV4 Plug-in Hybrid annoncerer sin ankomst med en række unikke funktioner på eksteriøret. Dette omhandler et mørkere frontgitter og en udvidelse af bilens forlygter. Forrest på den nye RAV4 Plug-in Hybrid fremhæves bredden på kofangeren med den metalliske farve, der ligeledes går igen på bagklappen, som står i flot kontrast med bilens eksteriør. Endelig kan de stærke farvekombinationer sættes sammen med nye 18- eller 19-tommer hjul.

Komfortabelt interiør og gennemtænkt design - ingen kompromiser

Alle detaljer i bilen er velovervejet. Dette ses i sædedesignet, hvor røde detaljer i syningen står i flot kontrast til bilens interiør. Derudover er det muligt at tilvælge luksuriøse ventilerede lædersæder med et karakteristisk rødt bånd.

I bilens hjerte fremgår en 8 eller 9" multimedieskærm, der overgår de tidligere generationer af RAV4. En touchskærm, der i et intuitivt miljø giver adgang til underholdnings-, informations- og tilslutningsfunktioner.

Det kompakte lithium-ion batteri gør det muligt at udnytte al plads i bilen, og i bagagerummet er der forsat plads til det hele med en bagagerumsvolume på 520 liter.

Multimediesystem

RAV4 Plug-in Hybrid er designet til at gøre dit liv lettere. Den nye model tilbyder flere multimediefunktioner end nogensinde. Det nye multimediesystem tilbyder både en række af Toyotas tjenester som batteristatus og programmer til batteriopladning, men også smartphone-integration gennem Apple CarPlay.

Komforten for passagerne sikres med muligheden for sædevarme i forsæder og bagsæder, afkølede sæder foran og et panoramatag, der giver et naturligt lys i bilens kabine. Der er også mulighed for varme i rattet, automatisk- og håndfri bagklap, 230V stik i bagagerummet og et head-up display, der viser de vigtigste informationer*.

*Afhængig af udstyrsvariant

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.