Toyota Proace City Verso 2020 Gallery 02 Full Tcm 25 1858807
Toyota Proace City Verso 2020 Gallery 03 Full Tcm 25 1858772
Toyota Proace City Verso 2020 Gallery 06 Full Tcm 25 1858786

Klar til jobbet, når du er

Hvadenten det gælder arbejde eller fornøjelser kan Proace City Verso levere det, som du har brug for. Kombiner det med lav CO2 udledning og ditto brændstofforbrug, og du har en bil, der på alle måder er en god investering.

Al den fleksibilitet, du drømmer om

Den rummelige Proace City Verso kommer som både Medium og Long med op til 7 sidepladser. Bilen fås med både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

Udstyrsniveauet COMBI tilbyder det, de fleste har behov for, som A/C, fartpilot, skumringssensor, sideskydedør i højre side, der letter adgangen til bagsædet, hvor pladsen er trang, automatisk nødbremse, vognbaneassistent, skiltegenkendelse, 6 airbags, el-betjente sideruder i først række, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening.

I FAMILY udgaven er der tale om ren luksus og udstyr som blandt andet 16” aluminiumsfælge, Apple Carplay, multifunktionslæderrat, opvarmelige forsæder, oplukkelig rude i bagklappen, sideskydedøre i både højre og venstre side, indfarvede kofangere, , el-foldbare sidespejle, bakkamera, aut. Klimaanlæg, ekstra tonede ruder bag o.m.m.

Toyota Proace City Verso 2020 Gallery 08 Full Tcm 25 1858793
Toyota Proace City Verso 2020 Gallery 07 Full Tcm 25 1858789 (1)

Intelligent design, smart bekvemmelighed

De foldbare sæder gør det let at udvide lastrummet maksimalt, uden at det går udover komfort og sikkerhed for dine passagerer på bagsæderne, som er sikret med ISOFIX. Og afhængig af model bliver enhver køretur mere afslappet og mindre stressende med hjælp fra avanceret teknologi som Multimediesystemets 8'' touch-skærm, bakkamera og parkeringssensorer.

Velkommen til din komfortzone

Toyota Proace City Verso imponerer, uanset om du sidder bag rattet eller er passager. Afhængig af model har man glæde af armlæn til føreren, rigelig med opbevaringsplads og en glas bagklap, der gør det nemt og komfortabelt at komme til bagagerummet. De ekstra tonede bagruder sørger for et behageligt indeklima, mens Apple CarPlay™ streamer din favorit musik til køreturen.

Intelligent sikkerhedspakke

Proace City Verso leveres med en sikkerhedspakke, som omfatter automatisk nødbremse, skiltegenkendelse og vognbaneassistent.

Design din helt egen Proace City Verso

Se din pris, mulighed for finansiering og forsikring

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.