Design der bryder med standarden

Formerne på den nye Toyota C-HR understøtter bilens bevægelse. Modellens vigtige designfunktioner fremhæves af bilens præcisionsformer og de smukke, organiske detaljer. Samtidig giver stærke karakterlinjer den nye Toyota C-HR en enorm visuel effekt. De viste features afhænger af udstyrsvarianten.

En unik køreoplevelse

Få en problemfri og personlig oplevelse med Toyota C-HR's nye, intelligente teknologi. Den nye model er rig på funktioner og alligevel intuitiv.

Med Android Auto og Apple CarPlay, med den særlige belysning og det fordybende surroundsound-anlæg, bliver din oplevelse endnu bedre.

De viste features afhænger af udstyrsvarianten.

Øget genbrug og genanvendelse

Den nye Toyota C-HR indeholder dobbelt så meget genbrugsplast som sin forgænger, og over 100 forskellige dele er produceret ved brug af genbrugsplast.

Selv sædebetrækket er fremstillet af genbrugte plastflasker.

De viste features afhænger af udstyrsvarianten.

Sikkerhed med Toyota T-Mate

Toyota C-HR kommer med T-Mate – din hjælpsomme kørepartner - som består af en række sikkerhedsfunktioner designet til at gøre køreturen mere sikker for dig og dine passagerer.

De viste features afhænger af udstyrsvarianten. 

Fuld kontrol fra telefonen

Forbindelsen til din Toyota C-HR stopper ikke, når du forlader bilen. MyToyota er et kraftfuldt værktøj på farten. Vær sikker på, at din bil er låst og vinduerne lukkede ved brug af telefonen.

Galleri

Eksteriør

CHR Pre Launch Shot02
CHR Pre Launch Shot05
CHR Pre Launch Shot04
CHR Pre Launch Shot11
CHR Pre Launch Shot12
CHR Pre Launch Shot18
CHR Pre Launch Shot19
CHR Pre Launch Shot20
CHR Pre Launch Shot36

Interiør

CHR Pre Launch Shot14
CHR Pre Launch Shot22
CHR Pre Launch Shot23
CHR Pre Launch Shot24
CHR Pre Launch Shot25
CHR Pre Launch Shot26
CHR Pre Launch Shot28
CHR Pre Launch Shot39
CHR Pre Launch Shot30

Book prøvetur

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.