En bil, der overgår forventningerne

Den nye og mere kraftfulde GR86 er bygget på basis af den ”sjove” GT86 og er en bil, hvor føreren er i centrum, og en bil for dem, der ved, hvad der gør det at køre bil til noget særligt – det klare øjeblik, hvor bilen og vejen smelter sammen til én enhed.

Nyd kicket ved rendyrket køreglæde.

Smil bag rattet

Få forbindelse til vejen med bilens mange præstationsoptimerende funktioner, der er skabt til at lade dig føle mere.

Bilen kombinerer en forbedret speederrespons, et forbedret gearskift og en forbedret kobling med et usædvanligt let karosseri.

Den har klassens bedste aerodynamik inklusive luftudtag foran, sideskørter og en hækspoiler, der er udviklet med udgangspunkt i Toyotas racerløbserfaring.

Fremragende raceregenskaber på vejen

Den nye Toyota GR86-motor har et større indtag og en mere kraftfuld udstødning, hvilket forbedrer de kraftfulde køreegenskaber og bilens respons.

Friktionen samtidig reduceres, så der er et større drejningsmoment ved alle hastigheder og 250 Nm ved 3400 omdr./min., der skaber en unik køreoplevelse, som er direkte påvirket af Toyotas hæderkronede motorsportshistorie.

Denne ekspertise er blevet omsat til en responsvillig, agil og dynamisk bil med avancerede aerodynamiske elementer og en sindsoprivende performance.

Lav et statement

GR86’s flotte udseende er blevet designet med performance for øje.

En bred sporvidde og flotte aerodynamiske frontspoilere og udluftningsåbninger giver bilens front en fremragende stabilitet på vejen.

Nye, slanke vandrette sidespoilere hjælper med at reducere krængningen, mens hjulkasseskærmkasseafdækninger bagest og hækspoileren forbedrer stabiliteten for bilens bagende.

En historik med spændingsfyldte modeller

Selv om DNA-overlappet med GT86 er tydeligt at se, så kan den helt nye GR86 spore sine rødder så langt tilbage som 1960’erne.

Med et sportsligt udseende, racerløbserfaring i DNA’et og vægtreducerende boxermotorer er vores nye baghjulstrukne 2+2-coupé påvirket af en perlerække af ikoniske sportsvogne fra vores fortid.

TOY TGR21 HUB GR86 ATT IMG KV Dynamic Large Landscape
Gr0004a 22 Performance 04+(1) Large Landscape
Gr0005a 22 2 Medium Landscape
Gr0007a 22 Medium Landscape
Gr0008a 22 Large Landscape
GR3003 22 Medium Landscape

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.