Toyota har netop løftet sløret på den helt nye sportsvogn, Toyota GR 86. Dermed er måneders - ja, måske ligefrem års - spekulationer og spændinger om efterfølgeren til den roste baghjulstrukne køremaskine, Toyota GT86, nu ovre. GR 86 fortsætter, hvor GT86 startede for snart ni år siden, og strutter af køreglæde med lav vægt, lavt tyngdepunkt, en ny og kraftigere, firecylindrede 2.4-liters motor og imponerende køreegenskaber.

 

Den helt nye GR 86 er på vej. Der er ikke er en lanceringsdato for Danmark endnu. Hold øje med Toyota.dk for mere info.

NY MOTOR

Motormæssigt blæser der nye vinde, og den tidligere 2-liters sugemotor i forgængeren bliver i GR 86 erstattet af en helt ny og kraftigere, firecylindret, langsliggende 2.4-liters benzinmotor.

BYGGET TIL AT SKABE KØREGLÆDE

Funktionelle aerodynamiske elementer som blandt andet de forreste luftkanaler og sidepaneler er udviklet på baggrund af de erfaringer, man har gjort sig fra modellens deltagelse i forskellige motorsportsløb, og er med til forventeligt at give klassens bedste stabilitet og køreegenskaber.

TOYOTA GAZOO RACING

TOYOTA GAZOO Racing efterlever Toyotas forpligtelse om altid at udfordre det nuværende i målet om at bygge endnu bedre biler. I motorsporten fokuserer Toyota altid på at skabe nye, innovative teknologier og løsninger i arbejdet på at skabe den bedste performance under ekstreme forhold.

Toyota GR 86 er en del af GR serien

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.