TOY Bz4x 2021 REVEAL HUB BRAND IMG KV You And Others Talent Update 1 Large Landscape

En rejse ud over det sædvanlige. Mød Toyota bZ4X

OPLEV DEN NYE TOYOTA bZ4X

Med sin innovation, gode økonomi og dynamiske SUV-design markerer den eldrevne Toyota bZ4X sig der, hvor det virkeligt gælder. Med sine robuste og flotte proportioner, køreegenskaber i særklasse med firehjulstræk og en imponerende rækkevidde vil Toyota bZ4X bringe dig sikkert frem til din destination. Gå skridtet videre med eldrift, og nyd en helt ny køreoplevelse i denne innovative, eldrevne SUV.

TOYOTA BZ4X

Mere om bZ4X

Enestående køreeegenskaber

Få en af klassens bedste præstationer ved eldrift med Toyota bZ4X, der kører helt uden emissioner. Bilen er meget hurtigtreagerende og accelererer og trækker, når du har brug for det. Toyota bZ4X har et lavt tyngdepunkt, en fremragende vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri, der gør den utroligt stabil og giver den fremragende køreegenskaber. Ved at trykke på knappen til kørsel med én pedal bliver regenerering af bremseenergi boostet, og du kan accelerere og decelerere udelukkende ved at bruge speederen.

Batterieffektivitet i topklasse

Med næsten 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre over 450 km på en enkelt fuld opladning – og det er med nul emissioner. Takket være innovativ forskning i batteriers ydeevne kan batteriet i Toyota bZ4X give en af klassens mest pålidelige batterier til al slags vejr. Rækkevidden kan maksimeres med et solcelletag, der fås som tilvalg. Toyotas velkendte kvalitet er din garant for batteriets pålidelighed.

Sikkerhed, du kan stole på

Toyota bZ4X rummer omfattende sikkerhedsudstyr, hvor end du skal hen. Der vil blive passet godt på dig med en række sikkerhedsudstyr inklusive den nyeste Toyota Safety Sense teknologi med features som Driver Emergency Stop Assist (DESA) og opdateringer via clouden (OTA). Nyd godt af maksimal sikkerhed både ved bykørsel og offroad med Toyota bZ4X.

Intelligent opkoblet cockpit

Oplev et univers af multimedier og onlinefunktioner. Med en ekstra stor 12” touchscreen, avanceret stemmegenkendelse og nem smartphoneintegration vil du opleve, at det er super intuitivt at anvende Toyota Smart Connect, som altid er opdateret takket være den cloudbaserede teknologi. MyT-appen på din smartphone hjælper dig med at holde styr på dit batteriniveau, planlægge opladninger, tjekke rejsedata eller fjernbetjene din bil – fx betjening af klimareguleringen eller låsning/oplåsning af bilens døre.

En unik stil og fremtoning

Toyota bZ4X kombinerer en elbils elegante look med et selvsikkert SUV-design. Resultatet er en innovativ elbil med fremragende køreegenskaber, der tiltrækker sig blikke, uanset hvor du kører hen i den.

Rummelig og stor kabine

Kabinen i Toyota bZ4X udgør et socialt rum, som kan nydes af alle. Bilen er skabt til at give en køreoplevelse for alle personerne i bilen. Takket være en enestående komfort og uovertrufne pladsforhold rummer bilens kabine klassens bedste benplads.

BYG DIN BZ4X

Sammensæt din bZ4X 

Design online

Din batterielektriske rækkevidde

Med Toyota bZ4X behøver du aldrig at bekymre dig om rækkevidden. Den fremragende batterikapacitet kan levere over 450 kilometers komfortabel kørsel, uanset hvor du skal hen.

Din opladningstid

Uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten, er opladning nemt og bekvemt. Med Toyota bZ4x får du fordelene fra elbilen, som nul emissioner og lavere driftsomkostninger.

Dine opladningsmuligheder

Offentlig ladestandere

Det er nemt at finde offentligt tilgængelige lynladestationer ved hjælp af søgefunktionen i MyT-appen, når du skal foretage en lynopladning. Der er perfekt kompatibilitet med disse højeffektive enheder takket være lynopladningskapaciteten på 150 kW. Du kan oplade batteriet i din Toyota bZ4X til 80 % på blot ca. 25 min.

Privat Ladeboks

Disse dedikerede ladere er meget hurtigere til at oplade en elbil, end en ordinær stikkontakt. Med en hjemmelader kan du opnå en fuld opladning på 6,5 timer.

DERFOR BØR DU VÆLGE TOYOTA

Toyota har over 25-års erfaring med hybrid elektriske køretøjer - og kører derfor forrest mod en fuldelektrisk fremtid. Med mere end 18 millioner elektrificerede biler på vejene og op til 17 forskellige modeller at vælge imellem på verdensplan, fortsætter Toyota med at glæde kunder over hele verden. Toyotas elektrificerede køretøjer er pålidelige med stor ydeevne, takket være effektiv styring af energistrømme og den mangeårige erfaring med batteriteknologi.

GALLERI

TOY Bz4x 2021 PRELAUNCH HUB BRAND IMG KV Front34 1 Large Landscape
TOY Bz4x 2021 PRELAUNCH HUB BRAND IMG KV Front Insitu 1 Large Landscape
TOY Bz4x 2021 PRELAUNCH HUB BRAND IMG KV Rear58 1 Large Landscape
TOY Bz4x 2021 PRELAUNCH HUB BRAND IMG KV Front34 High 1 Large Landscape
TOY Bz4x 10 Large Landscape
TOY Bz4x 05 Large Landscape
TOY Bz4x 07 Large Landscape
TOY Bz4x 06 Large Landscape
TOY Bz4x 08 Large Landscape
TOY Bz4x 09 Large Landscape