Toyota Proace City 2020 Gallery 04 Full Tcm 25 1858727

Ny Proace City

Til dig og din forretning

Toyota Proace City 2020 Gallery 03 Full Tcm 25 1858724

Ny Proace City

Til dig og din forretning

Toyota Proace City 2020 Gallery 02 Full Tcm 25 1858768

Ny Proace City

Til dig og din forretning

Toyota Proace City

ERHVERVSBIL

Priserne på denne side er ekskl. moms. Inkl. reg. afgift.

Klar til jobbet når du er

Hos Toyota har vi gjort det til vores business at tage de erhvervsdrivende seriøst, derfor har vi skabt Proace City. Den er 100% designet til at gøre dit arbejdsliv lettere og mere ukompliceret. Den nye Proace City er alt det, du forventer fra Toyota i en varebil.

Bygget til dig og din forretning

Proace City kommer i et bredt udvalg af modeller med både Medium og Long akselafstand, et varerum på op til 4,4 m3 m/SmartCargo, en lasteevne på op til 1.000 kg samt både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

BASE udstyrsniveauet tilbyder det mest nødvendige som el-betjente sideruder, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening.

COMFORT udstyrsniveauet er ren luksus med udstyr som blandt andet SmartCargo, komfort førersæde, el-foldbare sidespejle, aircondition, fartpilot, el-opvarmelige sæder og Apple Carplay.

COMFORT ONE har den ultimative udstyrspakke og tilføjer 16” alufælge, nøglefri betjening, trådløs smartphone oplader, indfarvede kofangere, aut. A/C o.m.m.

Toyota Proace City 2020 Gallery 10 Full Tcm 25 1858752

Ny Proace City

Bygget til dig og din forretning

Et overflod af muligheder

Proace City er en funktionel, alsidig og let at gå til varebil velegnet til bykørsel. Den suveræne lastlængde og det generøse varerum gør det let at få plads til to Euro-paller side om side.

Den har kapacitet til et læs på op til 1 ton og kan trække 1,35 ton, så uanset om du skal trække stort læs eller har brug for at laste tungt, får du jobbet gjort.

Din personlige komfortzone

Med sin suverænt rummelige kabine, velorganiserede instrumentbræt og komfortable sæder er Proace City designet til at gøre dine arbejdsdage bag rattet langt mere behagelige. Det smarte sammenklappelige forsæde er ideelt som underlag for din laptop eller tablet.

Intelligent sikkerhedspakke

Proace City Comfort One leveres med en sikkerhedspakke, som omfatter automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, træthedsovervågning, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Design din helt egen Proace City

Se din pris, mulighed for finansiering og forsikring

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.