Toyota Aygox 2021 Gallery 07 Full Tcm 25 2385553

UDSIGT TIL MERE

Store ting kommer i små størrelser. Aygo X er en stolt og kompakt bil med masser af attitude. Den udfordrer de gængse normer og giver dig den samme selvsikre fremtoning og følelse, som du får med en crossover med en højtplaceret kabine, men med en bybils smarte features.

DESIGN

Byens labreste Crossover

Få pulsen til at stige i hele byen med Aygo X’s dristige og umiskendelige design. Karrosseriet i kontrastfarve er sofstikeret, markant og ubestrideligt cool og viser omverdenen, at her kommer der en bil med en legesyg karakter. Markante 18" alufælge og fremhævede hjulkasser får Aygo X til at fremstå bredere, hvilket giver bilen en selvsikker fremtoning. Og lad bilens iøjnefaldende LED-forlygter oplyse vejen, uanset hvor turen går hen.

AYGO X AIR

Kør under åben himmel, og få luft til tankerne

At køre under åben himmel er symbolet på den ultimative frihed. Åbn det eksklusive foldetag på Aygo X Air, så du rigtigt kan lade dine sanser indsuge byens vibe. Føl solens varme i dit ansigt, mærk vinden i dit hår, og nyd den pulserende bys kulisse og lyde rundt om dig. Lad lyset strømme ind, og indtag byens gader og stræder med stil.

Altid forbundet

Du og din bil er ét

Aygo X er mere end blot en bybil. Den er en udvidelse af din livsstil, hvor du altid er online. Toyota Smart Connect synkroniserer din telefon med din bil trådløst og har en trådløs opladningsfunktion, så du altid har strøm på farten. En 9" stor HD-touchscreen viser dig alle nødvendige oplysninger – undgå trafkpropper i byen ved at bruge den cloudbaserede navigation og se vejhændelser i realtid. Brug MyT-appen til at aktivere Remote Services på afstand, programmere klimaregulering og holde styr på bilens låsestatus. Aygo X er som din smartphone på hjul.

HVILKET KRYDDERI ER DIT FORETRUKNE?

Krydderier udgør essensen af eventyr. Enhver variation har unikke kvaliteter, der tilfører energi til sjælen – lige fra chiliens skarphed til den komplekse ingefærs sofistikerede noter.

CHILI RED
Fræk og vovet

Chili er det krydderi, vi vælger, når vi føler os i et dristigt humør. Aygo X i markant Chili Red er inspireret af den uventede varme note fra det mest fyrige krydderi. Chili Red giver dig mod til at stå ud fra mængden, får dig til at føle dig i live og inspirerer dig til at indtage de åbne veje med et bredt smil på læben.

CARDAMOM GREEN
Sofistikeret og iøjnefaldende

Kardemomme er et af de mest fremtrædende krydderier og har en unik aroma, der altid overrasker og forkæler sanserne. Aygo X i Cardamom Green afspejler disse egenskaber og giver et blidt strejf af rafnement og originalitet. Nyd en ny appetit på livet med Aygo X i Cardamom Green.

GINGER BEIGE
Varm og markant

Uanset graden tager man aldrig fejl af en nuance af ingefær. Ingefær er som et markant krydderi kendetegnet ved sin kompleksitet og har en unik evne til at løfte stemningen og skærpe sanserne. Den eksklusive Aygo X i Ginger Beige vækker en følelse af beslutsomhed og giver dig modet til at være den, du er.

JUNIPER BLUE
Cool og kreativ

I Juniper Blue fremstår bilen skarp, markant og fuld af dynamik, og bilen har et målrettet udtryk. Aygo X i den cool farve Juniper Blue rydder vej for tanker, skaber kreativitet og indgyder optimisme.

 

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

 

Finansiering

Toyota er i flere år blevet kåret som Danmarks bedste billån i forbrugermagasinet TÆNK - og banker bankerne på renten.

 

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.