Til Menu  

Kom sikkert igennem syn med Toyota

Undgå ubehagelige overraskelser ved syn

Du behøver aldrig at bekymre dig om det obligatoriske syn som Toyota ejer. Hvis din bil skal til syn, skal du blot bestille tid hos os, og lad os klare resten. Så giver vi dig en detaljeret oversigt over, hvad der er nødvendigt at få repereret, før bilen kan passere synet. Synstjekket kan derfor spare dig for en masse besvær!

Vi giver dig overblikket

Når du vælger vores synstjek, får du gennemgået de samme punkter, som hos synscentret. Når vi har gennemgået bilen, ringer vi dig op og drøfter de eventuelle mangler, der er fundet. Du får et overskueligt prisoverslag og en grundig vejledning på det arbejde, der skal udføres for at din bil kan synes uden bemærkninger.

Småting klarer vi med det samme

Er der sprunget en pære, eller opstår et andet akut problem med din Toyota, så kig forbi vores serviceværksted. Så serverer vi en lækker varm kop kaffe, og imens du læser dagens avis, bliver din bil 112% i orden igen.

Vores veluddannede mekanikere klarer service og mekaniske problemer med det sidste nye elektroniske udstyr, som minimerer varigheden af værkstedsopholdet.