Til Menu  

Kør trygt og sikkert

Talrige undersøgelser dokumenterer, at Toyota hører til verdens mest driftsikre biler. Det giver tryghed for dig som Toyota-ejer. Med en Toyota serviceaftale bliver trygheden total. Den forvandler nemlig alle udgifter til serviceeftersyn og evt. reperationer til et fast, overkommeligt beløb hver måned.

Beløber dækker både de foreskrevne og uforudsete reperationer, der evt. opstår ved normal slid på bilen. Buler, skrammer og lignende dækker aftalen dog ikke, men det skulle din forsirking jo gerne gøre.
Med en Toyota serviceaftale kan du samtidig se frem til en højere brugtbilpris de dag, du skal sælge din Toyota, da den er vedligeholdt efter alle kunstens regler på et autoriseret Toyota-værksted.

Få et tilbud på en skræddersyet serviceaftale

Der kan tegnes serviceaftale på alle nye Toyota-modeller. Ydelsen afhænger af model og kørselsbehov, men prisen er i alle tilfælde overraskende lav i forhold til den ekstra tryghed en serviceaftale giver.

En Toyota serviceaftale kan som sagt skræddersyes, så den passer nøjagtig til dit behov.

Den omfatter også:

  • Opbevaring af sommer/vinterhjul
  • Hjulskift
  • Lånebil
  • 24 timers vejhjælp

Ingen kender Toyota bedre end Toyota

Som autoriseret Toyota-værksted har vi hos Niels & Morten Petersen A/S de bedste forudsætninger for at give din Toyota optimal service. Vores teknikere er grundigt uddannede i Toyotas modeller, og de efteruddannes løbende.

De laver ikke andet end at skrue på Toyota'er, så derfor er der ingen, der kender Toyota-modellerne bedre end dem. Det store kendskab betyder, at de ved hvad de skal se efter, og bruger dermed ikke unødig tid på fejlfinding. Det medfører, at du som kunde ikke betaler for meget til arbejdsløn, som man kan risikere at gøre, når det er en tekniker, der ikke har samme kendskab til Toyota-modellerne, som skal lave bilen.

Samtidig er de autoriserede Toyota-værksteder omfattet af Toyotas globale krav til ekspertise, uddannelse, værktøj og måleudstyr.

Som Toyota-ejer lægger du altså ikke bare dit køretøj i hænderne på en bilkyndig, men i hænderne på en Toyota-kyndig. Og der er en stor forskel!

Når fx. bremserne bliver tjekket, bliver de ikke blot adskilt og vurderet med det blotte øje.

ABS-systemet bliver eksempelvis testet for eventuelle fejl med Toyota IT Diagnose Tester. Tilsvarende råde vi som autoriseret Toyota-værksted over specialudstyr til motortest af de enkelte Toyota-modeller.