Til Menu  

Hvorfor vores værksted

Du opnår vigtige fordele med Toyota Service
Hos Toyota er vi dem, der kender din bil bedst. Derfor får din bil også den bedste service hos os - til konkurrencedygtige priser. Vi benytter kun originale reservedele, der sikrer din gensalgsværdi forbliver høj. Samtidigt har vi Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. 

Din bil bliver behandlet af dedikerede Toyota-specialister

  • Teknikerne kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Toyota kommer på liften.

Effektive og moderne reparationer

  • Vi bruger moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den.

Ekspertise i hybridbiler

  • Det er Toyota, der har udviklet Hybrid Synergy Drive®-teknologien i din bil. Og det er kun Toyota, der har den ekspertise, der skal til for at sikre optimal drift af det avancerede system.

Udover en Toyota i topform får du også et års gratis vejhjælp ved hvert Sundheds- og Sikkerhedstjek. Du er dækket i hele Europa, og vi gør altid alt vi kan, for at du kommer hurtigt videre. Også selvom du bare er løbet tør for benzin.

Film

Se lidt med i vores hverdag, hvor vi bla. laver bremsetest, airconditionservice, dæk udskift og lapning og firhjulsmåling.

Bremsetest

Aircondition

Dæk

Firhjulsudmåling