Til Menu  

Toyota forsikring

Bilforsikring til private

Stærk bil, stærk forsikring

Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

Du har mulighed for at vælge Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos os. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Bilforsikring, klarer vi naturligvis også det.

Fordele


Lånebil i reparationstiden (i forbindelse med kaskoskader)
Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele
Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år
Tre års garanti på forsikringsreparationer
Vask og støvsugning af bilen efter reparation
Månedlige betalinger – uden meromkostninger

Priser

Toyota forsikring priser

Toyota Bilforsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, CVR 10529638, Gl. Kongevej 60, 1790 København V. Du kan kun købe bilforsikringen, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber, ikke er i restance eller registreret i RKI. Forsikringsprisen er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser der følger af policetekster og forsikringsbetingelser.

Vores autoriserede værksted tager hånd om din bil

Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med originale reservedele.

Det er vigtigt at få din Toyota repareret efter fabrikkens foreskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På vores autoriserede Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens foreskrifter. Vi kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet.

Det er den unikke viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før uheldet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

Kontakt salg

/