Til Menu  

Toyota CHRDen populære Yaris og Yaris Hybrid

Fra kr. 124.990
CO2-udledning HYBRID fra 108 op til 114 g/km​
Brændstofforbrug HYBRID fra 20 op til 20,8 km/l​
CO2-udledning fra 130 op til 146 g/km​
Brændstofforbrug fra 15,3 op til 17,2 km/l​

 

De individuelle værdier, der er vist, er de højeste og laveste i det tilgængelige motorsortiment og er ikke nødvendigvis repræsentative for en bestemt køretøjskombination.

 

 

Den populære Toyota Yaris giver dig dit daglige skud adrenalin! 

 

 

Noget helt særligt omgiver den populære Yaris. Bilens dristige farveskala, energiske linjer og stilfulde funktioner er med til at give dig en stressfri og behagelig køreoplevelse.

Den dynamik, du mærker i Yaris, vil ændre en helt almindelig køretur til en rejse fyldt med energi og kraft. Den populære Yaris Hybrid kombinerer et imponerende lavt forbrug og CO2-udslip med suveræn kørekomfort ved bykørsel.

Danmarks mest populære hybridbil i 2018 blev Toyota Yaris Hybrid med i alt 3.423 indregistrerede biler. Yaris Hybrid har nu været Danmarks mest populære hybridbil i syv år i træk, og seks ud af ti solgte Yaris i 2018 var en hybridbil.

 

 

 

 

Se video

 

 
 
 

Stol på Yaris

Yaris er som standard udstyret med Toyota Safety Sense. Fire aktive hjælpesystemer giver den forebyggende sikkerhed et stort løft.

 •  

  Smart design

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Lækkert interiør

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Rummelig

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Giv humøret et løft

Toyota Yaris gør den daglige kørsel til en sand fornøjelse. Det er den mindste hybridbil fra Toyota - og den mest populære i Danmark!

 

Noget til enhver smag

Når du vælger en Yaris, åbner du samtidig op for en verden af muligheder. Toyotas brede motorprogram betyder, at du får valget mellem hybrid, dieselmotor og en helt nyudviklet benzinmotor. Der er samtidig sket stor udvikling inden for hybridteknologien, så motoren nu er mere harmonisk og støjsvag - og giver dig en imponerende brændstoføkonomi.

/

 

 

/

Din følelse af kontrol

Indvendigt bydes du velkommen af et interiør, der matcher den forventning, som det udvendige design skaber. Den rummelige kabine har god plads til fem voksne, som kan nyde turen og udsynet fra de højt placerede lædersæder. Det førerorienterede instrumentpanel med lædertrim og blå lysfelter bidrager til følelsen af kontrol.

 

 

Toyota Safety Sense

Som den første bil i klassen kommer alle udgaver af den nye Yaris med Toyotas sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der bl.a. indeholder automatisk nødbremse ved hastigheder op til 80 km/t., vognbanealarm, der advarer, hvis du overskrider vejstriber uden at give tegn med blinklyset samt med automatisk op- og nedblænding af fjernlyset. Toyota Safety Sense hjælper med at nedbringe risikoen for ulykker og i tilfælde af en ulykke at begrænse skaderne. 

Udforsk sikkerhedsfunktioner

/