Til Menu  

Ny Toyota RAV4Mere SUV. Mere Hybrid.
Helt uden kompromis.

Fra kr. 317.990
CO2-udledning fra 126 op til 175 g/km​
Brændstofforbrug fra 12,9 op til 17,8 km/l​

 

De individuelle værdier, der er vist, er de højeste og laveste i det tilgængelige motorsortiment og er ikke nødvendigvis repræsentative for en bestemt køretøjskombination.

 

Kompromisløs hele vejen

 

RAV4 er bygget til at blive kørt - og designet til at skille sig ud. Det innovative, selvopladende hybridsystem sikrer, at du kan nyde alle fordelene ved elektrisk kørsel, helt uden begrænsninger. Med et råt design, og et indre der er ligeså komfortabelt som det er rummeligt, kan du glide lydløst afsted i byen, køre uhindret gennem landskabet - og komme sikkert frem overalt.

 

 

 

 

Se video

 

 
 
 

RAV4 - med mere af det hele

Raffineret og individuel. Den nye RAV4 har mere power, mere stil og mere innovation.

 •  

  Et stærkt design-statement

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Sofistikeret interiør

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Innovative SUV-egenskaber

   

   

   

   

   

   

   

   

   

En solid balance mellem stil,

sikkerhed og kapacitet.

RAV4 giver dig stærke kort på hånden - med et robust design og moderne interiør. Og takket være en lang række sikkerhedsfunktioner, kan du trygt køre afsted.

 

Designet til alle slags veje og byer.

RAV4 er overlegen i alle situationer, fra de hurtige motorveje til de overbefærdede byer med emissions-restriktioner eller udfordrende vejforhold.

/

 

 

/

Ultimativ komfort til alle passagerer.

Du får en høj komfortabel siddeposition og et godt udsyn fra forsædet, mens bagsædet har masser af skulderplads og generøs benplads, så passagernere også kan sidde afslappet.

 

 

Ro i sjælen til alle.

Toyota Safety Sense er blevet opgraderet med endnu flere intelligente funktioner, der tager førerassistancen til nye højder. Men du skal ikke være i tvivl - det er stadig dig, der har kontrollen.

Udforsk sikkerhedsfunktioner

/