Til Menu  

Ny Toyota Corolla Den nye Corolla
~ Med plads til hele familien

Fra kr. 227.990
CO2-udledning HYBRID fra 101 op til 127 g/km
Brændstofforbrug HYBRID fra 17,8 op til 22,2 km/l
CO2-udledning fra 143 op til 165 g/km
Brændstofforbrug fra 13,6 op til 15,8 km/l

 

De individuelle værdier, der er vist, er de højeste og laveste i det tilgængelige motorsortiment og er ikke nødvendigvis repræsentative for en bestemt køretøjskombination.

 

En stationcar ud over det sædvanlige

 

Uanset om det er barnevognen eller sportsudstyret der fylder mest i dit liv, er den nye Corolla Touring Sports designet til at give dig alt det, en stationcar skal kunne – og meget mere.

Den er ekstra rummelig, ualmindelig behagelig og sikker som aldrig før. Og vælger du hybrid, gør du ikke bare noget godt for miljøet. Du får også en bil, der kører overraskende langt på literen.

 

Se video

 

 
 
 

En spændende ny æra for verdens mest købte bil.

Nyd bilen, der gør det sjovt at køre. Mærk forskellen, så snart du sætter dig bag rattet, med det stilfulde interiør, fremragende instrumentering og sikker stabilitet, hvilket gør turen så meget bedre.

 •  

  Skabt til at yde mere

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Designet til at imponere

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  En følelse af stil

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Oplev verdens mest købte bil

Tænk fremad, og tag med på den spændende rejse, når et ikon bliver hybrid.

 

Du vil elske den livlige kørsel i den nye Corolla

Corolla Hybrid er en fornøjelse at køre. Den er livlig, sporty og giver dig en enestående glidende kørsel. Mindre brændstof, mindre CO2, ja faktisk helt ned til nul, når du kører på ren el. Uanset om du vælger en 1,8 liter hybridmotor, eller om du foretrækker den kraftfulde 2,0 liter Hybrid Dynamic Force, som giver dig endnu mere strøm gennem byen.

/

 

 

/

Læn dig tilbage og nyd turen

Kabinen i den nye Corolla er designet rundt om din komfort. Sportssæderne omfavner dig og holder dig på plads, så selv de lange ture bliver utrolig komfortable. Rattet er placeret, så det føles så naturligt som muligt, og gør dig mindre træt. Med ratbetjent kørsel, infotainment og lydkontrol kan du holde hænderne på ét sted, mens ratvarmeren hygger om dig på de kolde dage.

 

 

Smart og praktisk

Den nye Corolla Touring Sports giver dig den plads, du har brug for - når du har brug for den. De bagerste passagerer har lige så meget komfort som de forreste. Og det generøse bagagerum giver plads til det hele med justerbare dækplade, handy sidelommer og let foldede bagsæder. Når du skal åbne bagagerummet med hænderne fulde, skal du bare glide din fod ind under sensoren, så åbnes døren automatisk.

/

 

 

/

Sikkerhed er aldrig bare et valg – det er standard

Din sikkerhed er helt afgørende. Og derfor er Toyota Safety Sense standard i alle Corolla-modeller. Det unikke Toyota-sikkerhedssystem indeholder en række opdaterede sikkerhedsfunktioner, der letter kørslen, samtidig med at du og dine passagerer er endnu bedre sikret.

Udforsk sikkerhedsfunktioner