Til Menu  

Ny Toyota Corolla Den nye Corolla
~ Cool og sporty gennem byen

Fra kr. 217.990
CO2-udledning HYBRID fra 101 op til 127 g/km
Brændstofforbrug HYBRID fra 17,8 op til 22,2 km/l
CO2-udledning fra 143 op til 165 g/km
Brændstofforbrug fra 13,6 op til 15,8 km/l

 

De individuelle værdier, der er vist, er de højeste og laveste i det tilgængelige motorsortiment og er ikke nødvendigvis repræsentative for en bestemt køretøjskombination.

 

Helt ny Toyota Corolla Hybrid

 

Klædt på til fremtiden. Det har aldrig været sjovere at køre en Corolla. For bortset fra navnet, og Toyotas pålidelige kvalitet, er alt nyt.

Et sporty design, et lavere tyngdepunkt med helt enestående køreegenskaber og den innovative 4G hybridteknologi, der giver fortiden baghjul. Og vælger du den nye 2,0 liter Hybrid Dynamic Force-motor, får du 180 heste under hjelmen.

 

 

Se video

 

 
 
 

En spændende ny æra for verdens mest købte bil.

Nyd bilen, der gør det sjovt at køre. Mærk forskellen, så snart du sætter dig bag rattet, med det stilfulde interiør, fremragende instrumentering og sikker stabilitet, hvilket gør turen så meget bedre.

 •  

  Skabt til at yde mere

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Designet til at imponere

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  En følelse af stil

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Oplev verdens mest købte bil

Tænk fremad, og tag med på den spændende rejse, når et ikon bliver hybrid.

 

Du vil elske den livlige kørsel i den nye Corolla

Corolla Hybrid er en fornøjelse at køre. Den er livlig, sporty og giver dig en enestående glidende kørsel. Mindre brændstof, mindre CO2, ja faktisk helt ned til nul, når du kører på ren el. Uanset om du vælger en 1,8 liter hybridmotor, eller om du foretrækker den kraftfulde 2,0 liter Hybrid Dynamic Force, som giver dig endnu mere strøm gennem byen.

/

 

 

/

Læn dig tilbage og nyd turen

Kabinen i den nye Corolla er designet rundt om din komfort. Sportssæderne omfavner dig og holder dig på plads, så selv de lange ture bliver utrolig komfortable. Rattet er placeret, så det føles så naturligt som muligt, og gør dig mindre træt. Med ratbetjent kørsel, infotainment og lydkontrol kan du holde hænderne på ét sted, mens ratvarmeren hygger om dig på de kolde dage.

 

 

Sikkerhed er aldrig bare et valg – det er standard

Din sikkerhed er helt afgørende. Og derfor er Toyota Safety Sense standard i alle Corolla-modeller. Det unikke Toyota-sikkerhedssystem indeholder en række opdaterede sikkerhedsfunktioner, der letter kørslen, samtidig med at du og dine passagerer er endnu bedre sikret.

Udforsk sikkerhedsfunktioner

/