Til Menu  

Ny Toyota CamryDen nye Camry Hybrid
~ Forrest i førerfeltet

Fra kr. 379.990
CO2-udledning fra 119 op til 125 g/km
Brændstofforbrug fra 18,2 op til 18,9 km/l

 

De individuelle værdier, der er vist, er de højeste og laveste i det tilgængelige motorsortiment og er ikke nødvendigvis repræsentative for en bestemt køretøjskombination.

 

Den nye Toyota Camry Hybrid

 

 

Den nye Camry Hybrid kombinerer en stor sedans eksklusive elegance med alle fordelene ved Toyotas avancerede hybridteknologi. Resultatet løfter fornøjelsen ved at køre hybrid til et nyt niveau.

 

 

 

 

Se video

 

 
 
 

Hybrid taget til et nyt niveau

Camry Hybrid sætter en ny standard. Toyota har skabt banebrydende hybridbiler i over 20 år, og nu er det Camrys tur til at tage hybridteknologien til nye højder.

 •  

  Præstationer møder elegance

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Stilsikkert look

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Kvalitet uden kompromis

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Den nye Camry forener styrke og stil.

Den nye Camry Hybrid byder på markant design, raffineret komfort og intuitiv teknologi, der bidrager til en køreoplevelse i absolut særklasse.

 

Hybrid taget til et nyt niveau

Toyota har skabt banebrydende hybridbiler i over 20 år - og nu har vi forenet raffineret elegance med uovertruffen hybridteknologi i den nye Camry Hybrid.

/

 

 

/

En ny køreoplevelse

Den nye Camry Hybrid er baseret på Toyota New Global Architecture-platformen (TNGA), der tager din køreoplevelse til nye højder. TNGA giver Camry Hybrid et lavt tyngdepunkt og et ekstra stift karrosseri med dobbelt wishbone-baghjulsophæng. Resultatet er en uovertruffen kombination af sikkert vejgreb og komfortabel køreglæde.

 

 

Forberedt på alt

Toyota Safety Sense er en vifte af avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, der indgår i Camry Hybrids omfattende standardudstyr. Takket være Toyota Safety Sense kan du køre med ro i sindet og få hjælp til at registrere alt fra en potentiel kollision til trafikskilte på din vej.

Udforsk sikkerhedsfunktioner

/