Til Menu  

Toyota C-HR 

Toyota C-HR

Læg hverdagen bag dig!

Ny Toyota C-HR C-HIC Royale

Større motor. Mere kraft.
 
I en verden, hvor alt er det samme, kan det være godt at skille sig ud.
Den nye Toyota C-HR C-HIC Royale tilbyder et endnu flottere design og en stærkere 2.0 liters hybridmotor med hele 184 hk.

/

Læg hverdagen bag dig

Toyota C-HR 2.0 Hybrid C-HIC ROYALE til 359.990 kr.

Toyota C-HR Hybrid C-HIC er udstyret med både Smart- og Designpakke, som indeholder flere assistentsystemer og fornyet LED Lygtedesign.

C-HR's multimediesystem, har Apple CarPlay og mulighed for opkobling via appen MyT.


Se hele kampagnen »

Der tages forbehold for, at C-HR varianterne på siden kan være vist med udstyr.

Vær anderledes

Toyota C-HR C-HIC Royale har et dynamisk ydre og et helt unikt premium interiør. Herudover kommer bilen med en ny 2.0 liters hybridmotor. Toyota C-HR C-HIC Royale er den komplette urban SUV - indefra og ud.

 

Gribende præstationsevne

Den nye Toyota C-HR C-HIC Royale er den perfekte bybil. Det brede, stabile design fører dig nemt omkring hjørnerne, og den øjeblikkelige acceleration gør overhaling til en leg. Den nye generation hybridmotor udleder et endnu lavere indhold af emissioner

/

 

 

/

Tilfredsstil dine sanser

Bløde berøringsflader i kabinen står i flot kontrast til det blanke, sorte skær. Og når dagen går på hæld, ændrer bilen stemning, og du bader i et blødt og beroligende, blåt lys. Komfort har aldrig føltes bedre!

 

 

Du tager dig af livet, vi tager os af din sikkerhed

Det er betryggende at vide, at Toyota C-HR er udstyret med nogle af de mest sofistikerede sikkerhedsteknologier, der findes. Så mens du fokuserer på livet, så vil Toyota C-HR koncentrere sig om din sikkerhed.

Udforsk sikkerhedsfunktioner

/