Til Menu  

Toyota CHRDen stilfulde Toyota C‑HR
Crossoveren der følger dit flow

Fra kr. 274.990
CO2-udledning fra 110 op til 116 g/km
Brændstofforbrug fra 19,6 op til 20,4 km/l​

 

De individuelle værdier, der er vist, er de højeste og laveste i det tilgængelige motorsortiment og er ikke nødvendigvis repræsentative for en bestemt køretøjskombination.

Toyota C-HR har taget verden med storm

Denne lækre Coupe High Rider (C-HR) er designet af den danske bildesigner Stephan Jubt Rasmussen. Bilen har allerede nu tiltrukket sig en del opmærksomhed på vejene for sit unikke, skarpe look. 

 •  

  Diamant-design

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Stilrent interiør

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  

  Innovative køre-egenskaber

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Hybrid i verdensklasse

Toyota C-HR fås med Toyotas avancerede hybridsystem, der kombinerer en 1.8 liters benzinmotor med elmotor. 

 

Atletisk design

Toyota C-HR fanger øjet som en facetslebet diamant. Den 5-dørs coupélignende crossover kombinerer skarpe linjer med en svævende tagprofil. Markante LED-forlygter og gitterformet kølergrill giver en kraftfuld fremtoning, og de boomerangformede baglygter fuldender indtrykket af en bil med sit helt eget formsprog.

/

 

 

/

Din følelse af kontrol

Indvendigt bydes du velkommen af et interiør, der matcher den forventning, som det udvendige design skaber. Den rummelige kabine har god plads til fem voksne, som kan nyde turen og udsynet fra de højt placerede lædersæder. Det førerorienterede instrumentpanel med lædertrim og blå lysfelter bidrager til følelsen af kontrol.

 

 

Ro i sjælen til alle.

Toyota Safety Sense er en vifte af avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, der indgår i Toyota CH-Rs omfattende standardudstyr. Takket være Toyota Safety Sense kan du køre med ro i sindet og få hjælp til at registrere alt fra en potentiel kollision til trafikskilte på din vej.

Udforsk sikkerhedsfunktioner

/
 

 

Hvilken C-HR er du?